Stucwerk met spoed en met oog voor detail!

Heb je met spoed een stukadoor nodig? Zoek dan niet verder. Wij kunnen op zeer korte termijn stukadoors langs laten komen om uw stuc werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Sterker nog, laat nu een verzoek achter en wij bellen je binnen een mum van tijd en in ieder geval vandaag nog op om het stucwerk door te spreken.

Richard (kwaliteitsstukadoor #1): In sommige gevallen is het zelfs al mogelijk om morgen aan de slag te gaan!

Redenen voor spoedklussen 

We krijgen natuurlijk vaak stucwerkopdrachten die snel uitgevoerd moeten worden. Dit kan allerlei uiteenlopende redenen hebben. We horen vaak dat de gekozen stukadoor niet komt opdagen, omdat deze ziek is of om andere reden verhinderd. Helaas gebeurt het ook regelmatig dat wij ingeschakeld worden omdat het stucwerk in eerste instantie niet naar behoren uitgevoerd is.

Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Helemaal als je midden in een verbouwing zit. Verschillende werkzaamheden kunnen hierdoor volledig verstoord raken en vertragen. Dat wil niemand. Speciaal hiervoor hebben wij de stucwerk spoedservice in het leven geroepen. 

Hoe werkt dat stucen met spoed?

Wij hebben diverse stukadoors voor ons werken. In sommige gevallen is het heel eenvoudig en hebben we gewoon stukadoors beschikbaar voor spoedklussen. Daarnaast hebben we altijd een flink aantal lopende klussen. Het is echter in veel gevallen mogelijk om één of twee stukadoors vrij te maken om een andere opdrachten met spoed uit te voeren. 

Testimonial Stucen met spoed :

Koen en Vera: Kwaliteitsstukadoor.nl heeft ons uitstekend geholpen! We zaten echt ontzettend omhoog nadat onze vorige stukadoor zeer matig werk had afgeleverd en weigerde terug te komen om het recht te zetten. Uiteindelijk via een online zoektocht bij de heren van Kwaliteitsstukadoor terecht gekomen. Na telefonisch overleg hebben zij direct een stukadoor ingepland voor de volgende dag. Die leverde een veel betere kwaliteit dan onze eerste stukadoor, ondanks dat alles dus met spoed moest gebeuren.

Dat was ontzettend fijn, want de schilder kwam twee dagen later. Ook hij was zeer te spreken over het geleverde stucwerk!