Een huis laten stucen brengt dat gevoel van nieuw helemaal terug!

Je kunt je afvragen waarom je muren en plafond in je huis moet laten stucen. Het antwoord hierop is simpel. Het verschil tussen wel en niet gestucte muren en plafonds is immens. Een gestucte ruimte ziet er vele malen strakker en beter verzorgd uit. Helemaal in oude panden waar de muren in de loop van tijd toch vaak niet helemaal recht meer zijn. Je zult versteld staan van het verschil!

Een gestucte kamer is veel rustgevender dan een ongestucte kamer. Het klinkt misschien overdreven, maar het is echt een wereld van verschil. Alle oneffenheden in een muur maken een ruimte onrustig. Wanneer dergelijke muren door een stucadoor onderhanden genomen worden oogt een kamer weer helemaal als nieuw.

Huis laten stucen? Het resultaat ziet u hier.

Soorten Stucwerk

Er zijn verschillende soorten stucwerk. De muur of het plafond wordt altijd egaal, maar in sommige gevallen helemaal glad en in andere gevallen met een patroon of korrel erin. Wanneer een kamer helemaal glad gestuct wordt kan het stucwerk de laat

Hoeveel kost stucen

De prijzen van stucwerk kunnen sterk uiteen lopen. Daarom is het eerst belangrijk te kijken welk type stucwerk je mooi vindt en welke kosten dit met zich mee zal brengen. Als je graag wilt weten hoeveel het kost om jouw huis of kamer te laten stucen kun je onze calculator gebruiken of een aanvraag doen. Natuurlijk kun je ook de verschillende vierkante meter prijzen bekijken. Deze staan in ons artikel: Wat kost stucen?